Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    САЛАТА З АГУРКОЎ НА ЗІМУ БЕЗ СТЭРЫЛІЗАЦЫІ І ВАРКІ

    -3 кг - агуркі

    -100 г - часнык

    -30 г - пятрушка

    -200 г - цукар

    -3 ст.л. (з верхам) - соль

    -150 г - воцат (6-9%)

    -алей без паху - па жаданню

    -цыбуля - па жаданню

     

    Агуркі парэзаць кружочкамі прыблізна 3 мм. Пятрушку дробна парэзаць. Часнык выдушыць праз прэс.

    Дадаць соль, цукар і воцат. Усё перамяшаць і пакінуць на 12 гадзін. Агуркі дадуць сок.

    Перакласці ў стэрылізаваныя слоікі. У кожны слоік дадаць 0,5-1 ст. л алею (можна і без яго).

    Зачыніць капронавымі ці закручваючыміся вечкамі. Захоўваць у халадзільніку.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 239 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar