Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    САЛАТА З АГУРКОЎ НА ЗІМУ З ЦЫБУЛЯЙ

    -крэпкія агурочкі

    -1 літр вады

    -2 стал. лыжкі солі

    -6 стал. лыжак цукру

    -воцат (75%) – 1 стал. лыжка

    -перац гарошкам - 3 шт.

    -лаўрушка - 2-3 шт.

    -2 цыбуліны

    -алей

     

    Агурочкі прамыць, нарэзаць кружочкамі. Цыбулю нарэзаць паўколамі. Прыгатаваць марынад - гэтак жа, як у рэцэпце марынаваных агуркоў .

    На дно стэрылізаваных слоікаў наліць сталовую лыжку алею, выкласці палову цыбулі. Закласці ў слоік парэзаныя агуркі, зверху выкласці астатнюю цыбулю і заліць марынадам.

    Прычыніць вечкам, стэрылізаваць 10 хвілін - літровыя слоікі, 5 хвілін - паў-літровыя. Закатаць, перавярнуць, ахінуць да астывання.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 253 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar