Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    САЛАТА З АГУРКОЎ "НА ЗІМУ" З ЦЫБУЛЯЙ ЧАСНЫКОМ КАЛЯНДРАЙ І ГАРЧЫЦАЙ

    -агуркі (свежыя) - 1 кг

    -цыбуля рэпчатая - 500 г

    -часнык - 3 зуб.

    -цукар - 50 г

    -каляндра - 0,5 г. л

    -гарчыца (насенне) - 1 г. л

    -перац чорны (гарошкам) - 0,5 г. л

    -лаўровы ліст - 1 шт

    -соль (па густу)

    -вада - 200 мл

     

    Агуркі вымыць, заліць халоднай вадой і пакінуць на 30 хвілін, затым нарэзаць тонкімі кружочкамі. Цыбулю ачысціць, нарэзаць кольцамі ці паўколамі (залежыць ад велічыні цыбулі).

    Агуркі і цыбулю перакласці ў глыбокую ёмістасць, перамяшаць і багата прысыпаць соллю, накрыць і пакінуць на адны суткі. Агуркі з цыбуляй злёгку адціснуць (сок захаваць), раскласці па невялікіх стэрылізаваных слоіках.

    Часнык ачысціць, нарэзаць пласцінкамі і пакласці ў слоікі. У пакінуты сок дадаць цукар, рэзкія затаўкі і 200 мл вады, закіпяціць і даць трохі астыць.

    Разліць атрыманы марынад па слоіках і зачыніць іх. Захоўваць у цёмным прахалодным месцы.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 231 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar