-агуркі (свежыя) - 2 шт
-соевы соус - 2 ст. л
-часнык - 2 зуб.
-воцат - 2 г. л
-зеляніна (кроп, пятрушка, базілік)
-алей - 50 мл
-каляндра (насенне) -цукар
Рэжам агуркі. А тым часам паставім награвацца алей. Пальём агурочкі соевым соусам (ён замест солі), прысыпаем іх трохі цукрам і насеннем каляндры.
Перамяшаем. Зрабіць у сярэдзіне невялікае паглыбленне і дадаць часнык, прапушчаны праз часныкадавілку.
Дадаем воцат. Зараз вернемся да алею, ён павінен нагрэцца да "дымку". Заліваем агуркі алеем, змешваем. Даём настаяцца каля гадзіны.
|