Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    САЛАТА З АГУРКОЎ "ВЕ-ЧА"

    -агуркі (свежыя) - 2 шт

    -соевы соус - 2 ст. л

    -часнык - 2 зуб.

    -воцат - 2 г. л

    -зеляніна (кроп, пятрушка, базілік)

    -алей - 50 мл

    -каляндра (насенне) -цукар

     

    Рэжам агуркі. А тым часам паставім награвацца алей. Пальём агурочкі соевым соусам (ён замест солі), прысыпаем іх трохі цукрам і насеннем каляндры.

    Перамяшаем. Зрабіць у сярэдзіне невялікае паглыбленне і дадаць часнык, прапушчаны праз часныкадавілку.

    Дадаем воцат. Зараз вернемся да алею, ён павінен нагрэцца да "дымку". Заліваем агуркі алеем, змешваем. Даём настаяцца каля гадзіны.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 252 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar