Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    САЛАТА З АГУРКОЎ З ЦЫБУЛЯЙ І ЗЕЛЯНІНАЙ САЛЕРЫ І КРОПУ

    -агурок свежы - 5 кг

    -цыбуля рэпчатая - 1 кг

    -зеляніна кропу (толькі свежая) - 300 г

    -зеляніна салеры (толькі свежая) - 200 г

    -алей - 0,5 л

    -воцат сталовы (9%) - 100 г

    -цукар - пясок - 5 ст. л

    -соль - 2 ст. л

    -перац чорны (гарошкам) - 8 шт

    -ліст лаўровы - 3 шт

     

    1. Агуркі старанна прамыць шчоткай, разрэзаць, спачатку ўздоўж - напалову, затым тонкімі лустачкамі папярок.

    2. Зеляніну дробна нарэзаць, цыбулю тонкімі кольцамі. Усё добра перамяшаць і пакінуць на 30 хвілін.

    3. Тым часам можна рабіць марынад - у вялікі рондаль ўліць алей, воцат, дадаць соль, цукар, рэзкія затаўкі.

    4. Затым у марынад пакласці гародніну, перамяшаць і паставіць на сярэдні агонь пры сталым памешванні, давесці да кіпення.

    Як толькі агуркі зменяць колер (у мяне выйшла хвілін 20 ), зняць з агню і хутка раскласці ў 0, 5 л сухія стэрыльныя слоікі.

    Запаўняць даверху, каб сок пакрываў агуркі і зачыніць стэрыльным вечкам. Захоўваць у халоднай каморцы.

    5. Падаваць як закуску, можна да адваранай і смажанай бульбачкі, да мяса і рыбы, як гарнір.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 222 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar