Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    САЛАТА З АГУРКОЎ З КАЛЯНДРАЙ І ЧАСНЫКОМ

    -агурок (свежы) - 3 кг

    -часнык (выціснуты) - 2 ст. л

    -перац чорны (молаты) - 2 ст. л

    -каляндра (у зернях) - 2 ст. л

    -соль - 100 г

    -цукар-пясок - 200 г

    -воцат (6%) - 250 мл

    -алей сланечнікавы - 250 мл

     

    Нарэзаць агуркі: папярок, напалову і ўздоўж на 4 часткі.

    Змешваем 2 ст. л выціснутага часныку, 2 ст. л чорнага молатага перцу, 2 ст. л каляндры ў зернях, 100 г солі, 200 г цукру, 250 г 6%го воцату, 250 г сланечнікавага алею.

    Заліваем парэзаныя агуркі і пакідаем на 3 гадзіны (накрыць вечкам). Праз 3 гадзіны атрыманай сумессю запаўняем слоікі. Стэрылізуем 10-15 хвілін, закочваем.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 272 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar