Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    САЛАТА З АГУРКОЎ З КРОПАМ І ЧАСНЫКОМ

    -агуркі – 3 кг;

    -цыбуля рэпчатая - 600г;

    -перац салодкі (чырвоны) - 2 шт.;

    -кроп - па густу;

    -цукар-300 г;

    -соль - 2 ст. лыжкі з горкай;

    -сланечнікавы алей -150 мл.

    -воцат 2 ст. л 30%

    -часнык- 4-5 буйных зубчыкаў (1 галоўка)

     

    Агуркі парэзаць тонкімі кружкамі. Цыбулю парэзаць тонкімі кольцамі. Перац, гэтак жа парэзаць тонкімі палоскамі ці кружкамі, як Вам падабаецца. Кроп здрабніць.

    Гародніну скласці ў таз ці вялікі рондаль, дадаць соль, цукар, воцат, сланечнікавы алей, перамяшаць і даць пастаяць не меней 30 хвілін.

    Паставіць на газ, давесці да кіпення, праварыць прыкладна 10 хвілін пры памешванні.

    Як толькі агуркі зменяць колер на жаўтлявы, увесці, здробнены на дробнай тарцы часнык, перамяшаць і раскласці ў стэрылізаваныя слоікі.

    Адразу закатаць. Перавярнуць і астудзіць. Салата добра захоўваецца і вельмі смачная. Атрымліваецца 5 -700 г слоікаў.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 181 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar