Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    САЛАТА З ПЕРАСПЕЛЫХ АГУРКОЎ

    -агуркі - 1 кг

    - часнык - 2-3 зубчыка

    - кавалачак кораня хрэна

    - соль - 1 ст. л

    для залівання:

    - вада - 1 л

    - сталовы воцат - 0.15 л

    - цукар - 3-8 ст.л

    - гарчыца - 2 ст.л

     

    Пераспелыя агуркі старанна прамываюць, разразаюць, вызваляюць ад насення. Падрыхтаваныя кавалачкі перасыпаюць соллю (20 г на 1 кг агуркоў) у вялікім посудзе і ставяць у халоднае месца на 10-12 гадзін.

    Затым агуркі адлучаюць ад соку з дапамогай друшляка, разразаюць іх на 2-4 часці і ўкладваюць у слоікі разам з заправамі.

    Рыхтуюць марынад і гарачым заліваюць агуркі. Слоікі пастэрызуюць пры тэмпературы 90 градусаў: літровыя слоікі 15-20 хвілін, трохлітровыя - 30-35 хвілін.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 275 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar