Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    САЛАТА З ПЕРАСПЕЛЫХ АГУРКОЎ З ЦЫБУЛЯЙ І ЧАСНЫКОМ

    -1 кг падрыхтаваных агуркоў,

    -50 г солі,

    -6-8 дробных цыбулін,

    -0,5 л сталовага воцату,

    -70-100 г цукру,

    -па 10 зерняў чорнага і духмянага перцу,

    -2 буйных лаўровых ліста,

    -2 долькі часныку.

     

    Салату рыхтуюць у канцы агурочнага сезону з жоўтых ці нават злёгку бронзавых, але яшчэ цвёрдых агуркоў.

    Агуркі старанна вымыць, ачысціць ад скуркі, разрэзаць напалову, выдаліць насенне і разрэзаць у даўжыню на слупкі.

    Паскладаць у рондаль, перасыпаць соллю і адставіць на 12 гадзін. Агуркі адлучыць ад соку і шчыльна паскладаць вертыкальна ў слоікі.

    Цыбулю ачысціць і сварыць да гатовасці. Ўсе кампаненты пакласці ў слоікі. Заліць халодным заліваннем і закаркаваць..

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 216 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar