Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    САЛАТКА НА ЗІМУ СА СВЕЖЫХ АГУРОЧКАЎ

    -агуркі (свежыя) - 4 кг

    -морква - 250 г

    -цыбуля рэпчатая - 150 г

    -цукар (пясок) - 1 шкл.

    -воцат (9%) - 1 шкл.

    -алей - 1 шкл.

    -соль (па густу)

     

    Агурочкі парэзаць (калі маленькія - кружочкам, вялікія кружочкі напалову). Моркву пацерці на тарцы (лепш на тарцы для карэйскай морквы, салата атрымліваецца смачней).

    Цыбулю парэзаць (не вельмі дробна). Выкласці ўсе інгрэдыенты ў вялікую ёмкасць (напрыклад, ў таз эмаляваны). Наліць воцат, насыпаць цукар, соль кладзецца па густу.

    Масу перамяшаць, пакінуць на 4 гадзіны каб прапіталася марынадам. Перыядычна масу змешваць.

    Выкласці ў літровыя (можна і паўлітровыя) слоікі, стэрылізаваць 10 хвілін. Закатаць ці зачыніць закручваючымі вечкамі.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 232 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar