Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    ВОЦАТНЫЯ АГУРКІ

    Адбіраюць маленькія агурочкі памерам да 7 см (карнішоны), мыюць, пасля чаго апускаюць у кіпячую ваду, адразу ж вымаюць, астуджаюць у халоднай вадзе і ўкладваюць у бочку роўнымі шэрагамі, перапластоўваючы шэрагі кропам (4 кг на 100 кг агуркоў), лісцем хрэна, эстрагону, часныком (100-150 г) і сушоным ці свежым чырвоным струкавым перцам.

    Для падрыхтоўкі залівання на кожныя 7,5 л 5% сталовага воцату дадаюць 300-350 г паваранай солі, 300 г цукру і 3 л кіпячонай астуджанай вады.

    Заліванне ўліваюць у бочку. Закаркаваную бочку выносяць у халодны склеп ці, яшчэ лепш, у ляднік. Праз 4-6 тыдняў прадукт гатовы да ўжывання.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 242 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar