Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    ВОСТРЫ ПЕРАЦ НА ЗІМУ

    -1 кг перцу

    -востры перац - 1 кг,

    -воцат вінны ці яблычны - 0,5 шклянкі 5% ,

    -соль - 1 ст. л. (не ёдаваная)

     

    1. Выбіраем спелы востры струкавы перац.

    2. Мыем яго, выдаляем пладаножкі.

    3. Прапускаем праз мясасечку,

    4. Дадаем соль, заліваем воцат.

    5. Усё добра змешваем,

    6. Складваем па слоіках

    7. Зачыняем поліэтыленавымі вечкамі. Захоўваем ў сухім, прахалодным, цёмным месцы.

    Выдатна падыходзіць як прыправа да смажанага мяса, птушкі, рыбы, бацвінняў, булёнам, аснова зімовай аджыкі.

    Гэтак жа востры перац без тэрмаапрацоўкі можна закансерваваць цэлымі струкамі.

    Для гэтага трэба струкі паскладаць шчыльна ў слоікі, размяшаць соль у воцаце. І заліць іх расолам. Закаркаваць слоікі і захоўваць у сухім, прахалодным, цёмным месцы (склепе ці халадзільніку).

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 306 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar