-агуркі - 0,3-0,5 кг
-цыбуля рэпчатая - 1 шт
-соевы соус - 1 ст. л
-воцат (9%) - 3 г. л
-кунжут - 1 ст. л
-соль (па густу)
-цукар - 1 г. л
-перац чырвоны (молаты) - 2 г. л.
-часнык - 4-5 зуб.
-зеляніна свежая: кроп, пятрушка, кінза
Агуркі памыць і нарэзаць тоненькімі брускамі. Пасаліць і адставіць у бок. Цыбулю нарэзаць паўколамі, прамыць у халоднай вадзе. Часнык пачысціць і выдушыць праз прэс.
Зеляніну дробна пасекчы. Зліваем сок з агуркоў, дадаем цыбулю, зеляніну, часнык, цукар, воцат, чырвоны перац і кунжут.
Усё перамяшаць і паставіць у халадзільнік на 20-30 хвілін, каб агуркі з цыбуляй прамарынаваліся.
|