Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    ВОСТРЫЯ АГУРКІ ПА-КАРЭЙСКУ

    -агуркі - 0,3-0,5 кг

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт

    -соевы соус - 1 ст. л

    -воцат (9%) - 3 г. л

    -кунжут - 1 ст. л

    -соль (па густу)

    -цукар - 1 г. л

    -перац чырвоны (молаты) - 2 г. л.

    -часнык - 4-5 зуб.

    -зеляніна свежая: кроп, пятрушка, кінза

     

    Агуркі памыць і нарэзаць тоненькімі брускамі. Пасаліць і адставіць у бок. Цыбулю нарэзаць паўколамі, прамыць у халоднай вадзе. Часнык пачысціць і выдушыць праз прэс.

    Зеляніну дробна пасекчы. Зліваем сок з агуркоў, дадаем цыбулю, зеляніну, часнык, цукар, воцат, чырвоны перац і кунжут.

    Усё перамяшаць і паставіць у халадзільнік на 20-30 хвілін, каб агуркі з цыбуляй прамарынаваліся.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 250 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar