Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    ЗАСОЛКА АГУРКОЎ

    На літровы слоік:

    -650 г агуркоў,

    -25 г кропу,

    -2 зубчыка часныку,

    -дробка вострага горкага перцу,

    -4 лісціка парэчкі,

    -4 лісціка дуба.

    Для расола:

    -450 г вады,

    -1 cт, лыжка солі,

    -кавалачак хрэна.

     

    Прамытыя агуркі, падабраныя па памеру, паскладайце ў слоік разам з рэзкімі затаўкамі. Калі агуркі сабраны не ў дзень засолкі, іх трэба папярэдне патрымаць у вадзе 5 – 7 гадзін.

    Выкладзеныя агуркі заліце халодным расолам (для расола: соль растварыце ў вадзе, пракіпяціце, астудзіце і дадайце кавалачак хрэна). 12 сутак агуркі павінны брадзіць.

    Пасля гэтага расол зліце, прафільтруйце і зноў заліце, дадаўшы адсутнічаючую колькасць расола. Прастэрылізуйце, закатайце вечкамі.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 281 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar