Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    ЗЯЛЁНАЯ САЛАТА З АГУРКОЎ НА ЗІМУ З ЦЫБУЛЯЙ І ЧАСНЫКОМ

    -агуркі - 3 кг,

    -часнык - 200 - 250 г,

    -цыбуля рэпчатая - 250 г,

    -соль (буйная) - 100 г,

    -цукар - пясок - 250 г,

    -воцат (6-9%) - 150 г.

     

    Бяром сярэднія па памеру агуркі, адразаем ад іх "попкі" і рэжам кольцамі па паў-сантыметру ці сантыметру. Дадаем нарэзаную тонкай саломкай цыбулю і дробна наразаем часнык.

    Усе атрыманыя кампаненты запраўляем воцатам, соллю і цукрам. Пакідаем масу настаяцца ў прахалодным месцы прыкладна на 12 гадзін.

    Па сканчэнні гэтага часу складваем агуркі ў папярэдне прамытыя ў праточнай вадзе і стэрылізаваныя слоікі, зачыняем шрубавымі вечкамі ці закочваем.

    Затым даём салаце настаяцца ў прахалодным месцы яшчэ тыдзень-два. Салату можна падаваць да такой ежы як вараная ці смажаная бульбачка з мясам ці птушкай.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка гародніны | Дабавіў: wawkalaki (06.08.2014)
    Праглядаў: 216 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar