Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    БАРАВІКІ І РЫЖАКІ ВА ЎЛАСНЫМ СОКУ

    -3 л адвараных грыбоў

    -4-5 ст. л. солі

    -2 шклянкі вады

     

    Баравікі ці рыжыкі пачысціце, нарэжце невялікімі кавалачкамі і хутка вымыйце ў халоднай вадзе, каб грыбы не паспелі насыціцца вадкасцю. У вялікі (5-7 л) рондаль наліце 2 шклянкі вады і пастаўце на агонь.

    Выкладвайце ў рондаль невялікімі порцыямі грыбы, увесь час памешваючы. Калі грыбы асядуць - кладзіце новую порцыю.

    Пасаліце і варыце хвілін 45-60. Сачыце, каб грыбы былі пакрыты расолам. Гатовыя грыбы раскладзіце па невялікіх слоічках, заліце пакінутым расолам.

    Расол папярэдне паспрабуйце, пры неабходнасці дадайце яшчэ соль - ён павінен быць больш мацней пасолены, бо грыбы яшчэ ўбяруць соль.

    Раскладзіце грыбы па невялікіх слоічках, прычыніце вечкамі і пастаўце стэрылізаваць у вялікі рондаль на невялікі агонь, каб вада там не занадта булькала, на 1 гадзіну.

    Слоічкі стэрылізаваць 1 гадзіну, затым акуратна вымайце слоічкі, накрывайце чымсьці цёплым (можна коўдрай) і хай павольна астываюць. Атрымліваецца 6 слоікаў па 0,5 л.

    ПАРАДА: Адкрыўшы слоічак з грыбамі, дадайце смятану ці тлустыя сліўкі і часнык.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 271 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar