Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    БАРАВІКІ МАРЫНАВАНЫЯ

    -грыбы белыя свежыя - 1 кг.;

    -вада - 200 мл.;

    -воцат (6%-вы) - 60 мл.;

    -лаўровы ліст - 3-4 ліста;

    -чорны перац гарошкам - 10 шт.;

    -духмяны перац - 3 шт.;

    -гваздзіка - 3 шт.;

    -соль - 1 ст.л.;

    -цыбуля рэпчатая - 1 шт.

     

    Добра чысцім баравікі, прамываем іх. Потым складваем грыбы ў рондальчык, уліваем да іх паўшклянкі вады і ставім на сярэдні агонь, даём вадзе закіпець.

    Пасля гэтага памяншаем агонь і варым баравікі прыкладна 12-15 хвілін, памешваючы. Па сканчэнні гэтага часу зліваем булён у іншы рондаль і прасушваем грыбы.

    Затым дадаем ў грыбны булён соль па густу, спецыі і рэзкія затаўкі на ваша меркаванне, даводзім яго да кіпення. Пасля гэтага вымаем лаўровы ліст і ўліваем воцат.

    Пасля гэтага вяртаем баравікі ў атрыманы марынад і праварваем сумесь яшчэ каля 7-10 хвілін. Затым грыбы перакладаем у падрыхтаваныя апараныя крутым кіпенем слоікі, на дне якіх ужо ляжаць тоненькія кольцы цыбулі. Зараз заліваем баравікі марынадам і зачыняем вечкам.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 266 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar