Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    БАРАВІКІ МАРЫНАВАНЫЯ З ЦУКРАМ

    -грыбы свежыя - 2 кг,

    -0,5 літра вады,

    -воцат 6-% - 120 мл,

    -лаўровы ліст - 10 лістоў,

    -цыбуля рэпчатая - 1 цыбуліна,

    -чорны перац гарошкам – 0,5 г. лыжкі,

    -перац,

    -гваздзіка,

    -4 ст. лыжкі солі,

    -2 ст. лыжкі цукру.

     

    Грыбы пачысціць, памыць, буйныя грыбы парэзаць на часткі. Варыць з лаўровым лістом 30 хвілін на малым агні. Булён сцадзіць, вараныя баравікі выкласці ў друшляк.

    У булён дадаць спецыі і соль, давесці яго да кіпення, дадаць воцат, вярнуць грыбы, пагатаваць грыбы яшчэ 10 хвілін, рэгулярна здымаючы плеўку.

    Падрыхтаваць слоікі - апарыць іх кіпенем, на дно выкласці кольцамі парэзаную цыбулю, выкласці грыбы, заліць марынадам, зачыніць вечкам. Захоўваць у халадзільніку.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 246 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar