Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    БЕЛЫЯ ГРУЗДЫ ЗАСОЛЕНЫЯ Ў СЛОІКАХ З КАПРОНАВЫМІ ВЕЧКАМІ

    -белыя грузды моцныя

    -кроп (сцеблы, парасонікі, зеляніна) - па густу

    -часнык (зубчыкі) - па густу

    -алей

    -вада

    -соль буйная павараная (на 1 кг грыбоў - 2,5 ст. л.)

     

    Хрумсткія салёныя белыя грузды - гэта хвацкая закуска да разнастайнай ежы, напрыклад з бульбы. Грыбы вымыйце, ачысціце ад спор пад капялюшыкамі.

    Вымочвайце ў халоднай вадзе на працягу сутак, часта змяняючы ваду. Буйныя грыбы парэжце, а дробныя пакіньце як ёсць.

    Закіпеціце ваду, пасаліце яе. Бланшуйце грузды па 7 хвілін, а затым астудзіце іх у халоднай вадзе. Павараную соль дадавайце, разлічыўшы вагу бланшаваных груздоў.

    Для таго, каб грыбы былі рэзкімі і асабліва смачнымі, дадайце кроп і часнычок. Зараз трэба пакласці грыбы пад гнёт на суткі, часам змешваючы іх.

    Затым раскладзіце грузды па слоіках, заліце расолам, дадайце зверху трохі алею і зачыніце паліэтыленавымі вечкамі. Грыбы будуць гатовыя праз месяц. Захоўваеце іх у халадзільніку.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 310 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar