Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    ГАРАЧЫ СПОСАБ ЗАСОЛКІ ГРЫБОЎ 1

    Грыбы мыюць халоднай вадой, валуі вымочваюць 3 дня. На 1 кілаграм грыбоў бяруць 1/2 шклянкі вады, ваду кіпяцяць у рондалі, сыплюць туды 2 сталовыя лыжкі солі, у кіпячы расол апускаюць грыбы.

    Вараць іх, памешваючы лыжкай, пену здымаюць шумоўкай, затым кладуць лісточак лаўровага ліста, 3 гарошыны чорнага перцу, 3 гваздзічнкі, 5 г кропу, 2 лісціка чорнай парэчкі, іншыя заправы па густу.

    З моманту закіпання да гатовасці грыбоў патрабуецца ад 15 да 25 хвілін. Як толькі грыбы пачалі садзіцца на дно, а расол стаў празрыстым, саленне гатова. Грыбы таксама захоўваюць пад грузам у склепе. Праз 1/2 месяца іх можна ўжываць у ежу.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 277 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar