Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    ГАРАЧЫ СПОСАБ ЗАСОЛКІ ГРЫБОЎ 2

    Расол:

    -5 кг грыбоў

    - 0,6 л вады,

    -200-250 г солі,

    -1 г лаўровага ліста,

    -1 г гваздзічкі.

     

    Трубчастыя і пласціністыя грыбы добра засаліць гарачым спосабам. У гэтым выпадку вымочванне замяняюць адварваннем.

    Перад адварваннем грыбы (падбярозавікі, чырвонагаловікі, махавікі, апенькі, лісічкі, чарнушкі, валуі, шампіньёны) старанна ачысціце ад зямлі, прамыйце, пакладзіце ў эмаляваны рондаль, заліце вадой і пастаўце на агонь.

    Пасля закіпання вады грыбы трэба перамяшаць і зняць пену. Чырвонагаловікі, падбярозавікі, маслята з моманту закіпання варыце 15 хвілін, а астатнія грыбы - да 30 хвілін.

    Адвараныя грыбы адкіньце на друшляк, затым пасля сцякання вадкасці перакладзіце ў чыстыя слоікі, заліце расолам, а зверху пакладзіце вечка з грузам.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 309 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar