Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    ГРУЗДЫ КАНСЕРВАВАНЫЯ Ў СЛОІКАХ

    (З рэцэптаў Анастасіі Гарохавай)

    -1 кг адвараных груздоў,

    -3-4 г цытрынавай кіслаты,

    -3 лаўровых ліста,

    -20 мл 9%-вага воцату,

    -6 зерняў духмянага перцу,

    -0,5 г карыцы

     

    Падрыхтаваныя грыбы бланшаваць 5 хвілін у кіпячай падсоленай вадзе, здымаючы пену. Бланшаваныя грузды змясціць у варачны посуд, дадаць трохі кіпячонай вады (1 кг грыбоў, 100 мл вады), рэзкія затаўкі, воцат.

    Кіпяціць на слабым агні датуль, пакуль грыбы не асядуць на дно. Адвараныя грыбы і вадкасць раўнамерна пафасаваць у прагрэтыя слоікі, дадаць трохі цытрынавай кіслаты.

    Пры недахопе залівання даліць слоікі кіпенем. Стэрылізаваць пры тэмпературы 100 градусаў: паўлітровыя слоікі - 35 хвілін, літровыя - 40 хвілін.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 328 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar