Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    ГРЫБЫ "ПСКОЎСКІЯ"

    -грыбы – 3 кг

    -вада – 350 г

    -соль - 150 г

    -часнык – 200 г

    -перац - па густу

    -лаўровы ліст - па густу

     

    Для гэтага віду засолкі падыдуць апенькі, маслята, падбярозавікі. Грыбы адбярыце пругкія, добра прамыйце вадой і парэжце невялікімі кубікамі. Наліце ў рондаль вады, дадайце соль і давядзіце да кіпення.

    Затым пакладзіце падрыхтаваныя грыбы. Дадайце лаўровы ліст, цыбуліну, некалькі гарошын чорнага перцу. Гатовыя грыбы павінны апусціцца на дно рондаля.

    Займіцеся падрыхтоўкай посуду для захоўвання грыбоў. Слоікі старанна вымыйце і прастэрылізуйце. На дно паскладайце па прыгаршчы дробна сечанага часныку.

    Перад тым як парэзаць яго, ачысціце ад скуркі і плёнкі, добранька вымыйце. Па-над ім пакладзіце грыбы. Адвар, у якім яны варыліся, не злівайце.

    Слоікі з грыбамі накрыйце пракіпячонымі вечкамі і стэрылізуйце на працягу 10-15 хвілін. Пасля гэтага вечка закатайце. Захоўвайце грыбы ў холадзе.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 126 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar