Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    МАСЛЯТА, МАРЫНАВАНЫЯ З БАЛГАРСКІМ ПЕРЦАМ І САЛЕРАЙ

    -2 кг маслят,

    -7 ст.л. солі,

    -3 цыбуліны,

    -1 пучок салеры,

    -3 чырвоных балгарскіх перца,

    -5 долек часныку,

    -150 мл. алею,

    -150 мл воцату 9%,

    -2 ст.л. цукру.

     

    Маслята ачысціце, прамыйце і нарэжце буйнымі кавалачкамі. Адварыце грыбы ў кіпячай падсоленай вадзе на працягу 10 хвілін, затым адкіньце на друшляк і астудзіце. Цыбулю ачысціце і нарэжце чвэртачкамі кольцаў.

    Салеру дробна нарэжце, балгарскі перац вымыйце, выдаліце насенне і нарэжце саломкай. Часнык прапусціце праз прэс.

    Падрыхтуйце марынад, для гэтага ў рондалі змяшайце алей, 3 ст.л. вады, воцат, цукар і соль. Давядзіце да кіпення атрыманую сумесь і перамяшайце.

    Змяшайце грыбы, цыбулю, часнык, балгарскі перац і салеру, дадайце іх у кіпячы марынад, перамяшайце, раскладзіце па слоіках і шчыльна зачыніце вечкамі.

    Грыбы гатовыя да ўжывання адразу, як толькі цалкам астынуць. Гатовыя грыбы захоўвайце ў прахалодным месцы.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 340 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar