Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    МАСЛЯТА, МАРЫНАВАНЫЯ З ЦЫБУЛЯЙ І МОРКВАЙ

    -1 кг адвараных грыбоў,

    -3-4 лаўровых ліста,

    -3-5 гарошын чорнага перцу,

    -5 гарошын духмянага перцу,

    -3-5 шт. гваздзічкі,

    -2 г цытрынавай кіслаты,

    -1,5 ст.л. солі,

    -1 г.л. цукру,

    -2-3 ст.л. воцату 9%,

    -карыца на кончыку нажа,

    -1 цыбуліна,

    -1 морква.

     

    Грыбы павінны быць вычышчаныя, прамытыя і адвараныя ў вялікай колькасці вады на працягу 30 хвілін. Адвараныя грыбы выкладзіце ў друшляк і старанна прамыйце ў праточнай вадзе.

    Ачысціце цыбулю і моркву і нарэжце іх кольцамі ці паўколамі, на працягу 5 хвілін адварыце іх у 1 літры кіпячай вады. Дадайце лаўровы ліст, перац, гваздзічку, цытрынавую кіслату, соль, цукар, воцат і карыцу.

    У атрыманы марынад выкладзіце адвараныя грыбы і даліце вады так, каб яна на 2-3 см перавышала ўзровень грыбоў. Давядзіце марынад да кіпення і варыце 10 хвілін.

    Затым паспрабуйце марынад на густ, калі чагосьці бракуе, то дадайце.

    Раскладзіце грыбы разам з марынадам у загадзя падрыхтаваныя стэрылізаваныя слоікі. Імкніцеся даліваць марынад так, каб ён ліўся праз край слоіка, затым шчыльна закруціце вечкі, перавярніце слоікі і ахініце іх коўдрай да поўнага астывання.

    Захоўвайце ў прахалодным месцы.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 344 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar