Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    МАСЛЯТА, МАРЫНАВАНЫЯ З МЁДАМ

    -2 л. слоік адвараных маслят,

    -1 лаўровы ліст,

    -перац гарошкам,

    -гваздзіка, -1 ст.л. солі,

    -1 г.л. мёда,

    -100-150 мл воцату 9%.

     

    Капялюшыкі свежых грыбоў ачысціце ад скуркі, зрэжце ніжнюю частку ножак і ачысціце грыбы ад смецця.

    Падрыхтаваныя грыбы старанна прамыйце і тройчы адварыце па 15-20 хвілін, кожны раз цалкам змяняючы ваду і прамываючы грыбы.

    У чацвёрты раз наліце ў рондаль вады на палец вышэй узроўня грыбоў, дадайце лаўровы ліст, перац, гваздзічку, соль, мёд і воцат.

    Давядзіце ўсё да кіпення, зменшыце агонь да мінімуму і кіпеціце 1 гадзіну, затым разліце ўсё ў стэрыльныя слоікі, закатайце, перавярніце слоікі на вечкі і ахініце ў коўдру да астывання.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 151 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar