Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    РЫЖЫКІ САЛЁНЫЯ ГАРАЧЫМ СПОСАБАМ

    -рыжыкі

    РАСОЛ:

    - 1 л вады

    -1 ст.л.з горкай солі

    -перац гарошак і духмяны - па 5 шт

    -2-3 лаўровых ліста

    -2 гваздзічкі

    -4-5 кавалачкаў карыцы

    -2-3 ліста парэчкі

     

    Рыжыкі рэкамендуюць саліць сырымі, так яны захоўваюць непаўторны іглічны водар і вастрыню. Але, нажаль, яны пры такім засоле губляюць свой дзіўны сонечны колер.

    А вось пры засолцы гарачым спосабам яны застаюцца рудымі, моцнымі, і вельмі добра захоўваюцца.

    Рыжыкі трэба добранька памыць і адварыць 10-15 хвілін у добра падсоленай вадзе: Адкінуць іх на сіта і прамыць халоднай вадой, даць вадзе сцячы.

    Давесці да кіпення расол (калі вы любіце больш салёныя грыбы - можаце солі дадаць па густу).

    Выкласці ў расол грыбы і варыць на маленькім агні 10-15 хвілін, раскласці па стэрылізаваных слоіках, зачыніць і перавярнуць да астывання.

    Такія грыбочкі можна есць практычна адразу, а захоўваць іх можна нават без халадзільніка.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 139 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar