Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    ЗАСОЛКА ЧОРНЫХ ГРУЗДОЎ ГАРАЧЫМ СПОСАБАМ

    -грузды чорныя - 5 кг

    -парасонікі кропу

    -часнык - 15 зубчыкаў

    -соль - 10 ст.л.

    -лаўровы ліст

    -чорны перац - 15-20 гарошын

    -лісце чорнай парэчкі - 20 штук

     

    Перад засолкай трэба старанна вымыць грузды, вымачыць 3-5 сутак, буйныя нарэзаць на часткі. Зараз прамываем зеляніну, чысцім часнык, затым наразаем яго.

    Кіпяцім падсоленую ваду і кладзём грыбы ў яе, варым 10-15 хвілін. На дно стэрылізаваных слоікаў насыпаем трохі солі, перац гарошкам, парасонік кропу, ліст чорнай парэчкі і зверху адзін пласт груздоў.

    Затым пасыпаем соллю, кладзём перац, часнык, лаўровы ліст, пласт грыбоў, і працэдура паўтараецца.

    Усё гэта неабходна ўшчыльніць, затым заліваем вадой, у якой варыліся грыбы, каб выйшла ўсё паветра, і зачыняем пракіпячоным поліэтыленавым вечкам.

    Як слоікі астынуць, прыбіраем ў халадзільнік. Есці грыбы можна праз паўтара месяца.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 266 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar