Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка іншых прадуктаў

    ЗАСОЛКА РЫЖЫКАЎ З ЗЕЛЯНІНАЙ

    -1 кг грыбоў

    -45 г солі

    -зеляніна пятрушкі, мяты, кропу

     

    Рыжыкі трэба адсартаваць. Пазбаўцеся ад чарвівых, старых грыбоў, выдаліце мох, траву і лісточкі. Ніжнюю частку ножкі адрэжце.

    Капялюшыкі і ножкі чысцяць ад скуркі. Рыжыкі не падвяргаюць мыццю, проста абціраюць мокрай тканінай.

    Рыхтуйце тару ў залежнасці ад ураджая. Падрыхтаваныя грыбочкі укладвайце пластамі ў 5 сантыметраў. Пасыпайце соллю з разліку: на 1 кг - 40-45 г солі. Перасыпайце парэзанай зелянінай.

    Грыбы накрываюць чыстым вечкам, прыціскаюць грузам. Праз некалькі дзён грыбы асядуць, і трэба будзе дадаць грыбоў і солі. І так датуль, пакуль ёмістасць не напоўніцца цалкам.

    Разводзяць раствор солі - прапорцыі тыя ж на 1 кг - 40 г і заліваюць усё, каб пакрыць рыжыкі. Ставяць у прахалоднае месца. З'яўленню цвілі не палохайцеся, вечка мыйце і зноў накрывайце.

    Праз 2 тыдні хрумсткія грыбочкі гатовыя.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка іншых прадуктаў | Дабавіў: wawkalaki (08.08.2014)
    Праглядаў: 356 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar