Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка садавіны і ягад

    АЙВА НАРЭЗАНАЯ НАТУРАЛЬНАЯ

    Адсартаваныя па ступені сталасці плады мыюць, разразаюць на долькі, выдаляюць насенную скрынку і пашкоджаныя месцы (нарэзаную айву да бланшоўкі захоўваюць у халоднай вадзе).

    Бланшуюць долькі айвы ў гарачай вадзе пры тэмпературы 85°С 12-15 хвілін, затым астуджаюць у вадзе, даюць ёй сцячы, і, паскладаўшы ў падрыхтаваныя слоікі, заліваюць кіпячай вадой, накрываюць вечкамі і стэрылізуюць: слоікі ёмістасцю 0,5 л – 10 хвілін, ёмістасцю 1,0 л - 12 хвілін і балон ёмістасцю 3,0 л - 25 хвілін.

    Пасля стэрылізацыі слоікі неадкладна зашпунтоўваюць і пакідаюць да поўнага астуджэння

    Катэгорыя: Нарыхтоўка садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (26.07.2014)
    Праглядаў: 313 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar