Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 7
    Гасцей: 7
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка садавіны і ягад

    БАНАНАВА-АГРЭСТАВЫ КАНФІЦЮР

    -500 г зялёнага ці чырвонага агрэста,

    -2 галінкі свежай мяты ці мелісы,

    -750 г цукру,

    -7,5 ст.л. распушчанага жэлаціну,

    -250 г вычышчаных бананаў,

    -4 ст.л. мятнага лікёру ці каньяку.

     

    Вымытыя ягады агрэста ачысціць і расцерці. Лісточкі мяты, цукар і жэлацін дадаць у ягады, накрыць вечкам і паставіць на ноч.

    Бананы нарэзаць найтонкімі кружочкамі і змяшаць з агрэстам, паставіць яшчэ на гадзіну, затым кіпяціць на працягу 4 хвілін.

    Дадаць мятны лікёр ці каньяк. Раскласці па слоіках. Вечкі закатаць і слоікі паставіць на вечкі на 15 хвілін.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (26.07.2014)
    Праглядаў: 290 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar