Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка садавіны і ягад

    БАНАНАВЫ КАНФІЦЮР З ІМБІРАМ.

    -2 кораня імбіра, памерам з грэцкі арэх,

    -1,6 кг бананаў (вычышчаных 1 кг),

    -175 мл свежага цытрынавага соку,

    -8 ст. лыжак белага рому,

    -1 пакуначак жэліруючага сродку (3:1).

     

    Корань імбіра вымыць, ачысціць і парэзаць на маленькія кавалачкі. Бананы ачысціць ад лупіны і здрабніць да пюрэпадобнай масы.

    Бананы разам з імбірам, цытрынавым сокам, 5 ст. лыжкамі рому, цукрам, жэліруючым сродкам і 125 мл вады пакласці ў эмаляваны таз і, памешваючы, давесці да кіпення. Усё варыць, памешваючы, 3 хвіліны.

    Дадаць пакінуты ром і перамяшаць. Гарачы канфіцюр пафасаваць у стэрыльныя слоікі і адразу ж закатаць.

    Слоікі перавярнуць дагары дном, і пасля астуджэння захоўваць у цёмным, сухім, прахалодным месцы.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (26.07.2014)
    Праглядаў: 262 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar