Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка садавіны і ягад

    КАНФІЦЮР З АЙВЫ З ЦЫТРЫНАВАЙ КІСЛАТОЙ

    - 1 кг цукру;

    -300 мл адвару;

    - 8 г цытрынавай кіслаты.

     

    Спелыя плады працерці, вымыць, ачысціць ад скуркі, разрэзаць на 4 часці, ачысціць ад насенных скрыначак.

    Плады змясціць у падкісленую ваду (на 1 л вады 2,5 г цытрынавай кіслаты).

    Асобна прыгатаваць адвар са зрэзанай з пладоў скуркі і насенных скрыначак. Прыгатаваць сіроп з гэтага адвара, давесці сіроп да кіпення, дадаць нацёртую на тарцы айву.

    Варку працягваць датуль, пакуль лустачкі айвы не стануць празрыстымі, а сіроп не згусцее і не пачне ператварацца ў жэле.

    За некалькі хвілін да здымання з агню ў канфіцюр пакласці цытрынавую кіслату.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (26.07.2014)
    Праглядаў: 361 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar