Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка садавіны і ягад

    ЖЭЛЕ З АЙВЫ

    Для падрыхтоўкі жэле ўзяць адыходы пасля падрыхтоўкі ўзвара, варэння і інш. (скурка, насенныя гнёзды, выцісканні).

    Адыходы заліць вадой, давесці да кіпення і варыць каля 30 хвілін. Сок зліць і прафільтраваць.

    Астыўшую правараную масу адціснуць, працадзіць. Увесь сок аб'яднаць, уварыць на 1/3 і дадаць цукар.

    Цукру ўзяць 700 г на 1 л першапачатковай колькасці соку. Варыць да гатовасці.

    Перад канчаткам варкі на 1 л соку дадаць 3-4 г цытрынавай кіслаты.

    Катэгорыя: Нарыхтоўка садавіны і ягад | Дабавіў: wawkalaki (26.07.2014)
    Праглядаў: 130 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar