-міндаль - 100 г
-тварог - 200 г
-цукар - 2 ст. лыжкі
-ёгурт - 1 шкл.
-жэлацін - 1 ст. лыжка
-сліўкі - ½ шкл.
-персікі - 2 шт.
1. Замачыце жэлацін на 30 хвілін у халоднай вадзе, затым распусціце на слабым агні.
2. Ачысціце міндаль ад скуркі, абсмажце на сухой патэльні і здрабніце ў ступцы.
3. Ператрыце тварог з ёгуртам, дадайце цукар і старанна перамяшайце.
4. Злучыце тварогавы крэм з арэхамі і дадайце жэлацін. Перамяшайце і астуджайце 30 хвілін.
5. Перад падачай на стол дадайце ў суп кубікі свежых ці кансерваваных персікаў
|