Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    АСТУДЖАНЫ ІРАНСКІ ЁГУРТАВЫ СУП

    -арэхі грэцкія вычышчаныя - ½ шкл.

    -кефір - 2 шкл.

    -вада - 1,5 шкл.

    -разынкі светлыя - ½ шкл.

    -мята свежая - ¼ шкл.

    -кроп здробнены - ¼ шкл.

    -цыбуля зялёная - ¼ шкл.

    -соль - па густу

    -перац чорны молаты - па густу

    -агуркі - 1 шкл.

     

    1. Разаграваем духоўку да 180 градусаў. Раўнамерна размеркоўваем грэцкія арэхі на блясе і пакідаем у духоўцы на 10 хвілін. Затым вымаем арэхі, даём ім астыць і дробна наразаем.

    2. У невялікай місцы ўзбіваем кефір з ледзяной вадой. Дадаем да гэтай сумесі разынкі, агурок, мяту, кроп, зялёную цыбулю, грэцкія арэхі, запраўляем ўсё соллю і перцам.

    Атрыманую сумесь ставім у халадзільнік прыкладна на 1 гадзіну. Пасля гэтага суп можна падаваць да стала.

    Для гэтага наліваем суп у дробныя місачкі і пасыпаем цытрынавай цэдрай (па жаданні).

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (01.08.2014)
    Праглядаў: 212 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar