Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БАЛГАРСКІ СУП "ЧОРБА БЕЛАЯ”

    -500 г цяляціны,

    -3 л гарачай вады,

    -2 галоўкі рэпчатай цыбулі,

    -2 морквы,

    -1 корань пятрушкі,

    -1 сцябло цыбулі-парэі,

    -1 салодкі перац,

    -1 шклянка зялёнай сачавіцы,

    -1 шклянка кансерваванай кукурузы,

    -3 ст.л. алею,

    -200 г смятаны,

    -свежазмелены чорны перац,

    -соль.

     

    1. Нарэзаць мяса невялікімі кавалачкамі.

    2. У вялікім рондалі, дзе будзе варыцца суп, абсмажыць кавалачкі мяса ў алеі з усіх бакоў, пакуль мяса не стане белым.

    3. Дадаць да мяса дробна нарэзаную рэпчатую цыбулю, нарэзаную цыбулю- парэю, нарэзаны кубікамі корань пятрушкі, нарэзаную дробнымі кубікамі моркву.

    4. Злёгку ўсё абсмажыць змешваючы. Затым дадаць нарэзаны маленькімі кубікамі салодкі чырвоны перац.

    5. Дадаць у рондаль шклянку зялёнай сачавіцы і шклянку кансерваванай кукурузы. Затым заліць усё 2,5 - 3 літрамі гарачай вады. Давесці да кіпення і варыць пад вечкам на павольным агні 40 хвілін, пакуль сачавіца не будзе гатовай.

    6. Калі суп сварыцца заправіць яго сумессю сушонай травы чабора і любісты ці іншымі наяўнымі пад рукой рэзкімі травамі. Пасля пасаліць і паперчыць суп па густу. Яшчэ пагатаваць 5-7 хвілін.

    7. Гатовы суп зняць з агню. Дадаць у шклянку са смятанай 2 лыжкі вадкасці з супу і перамяшаць. Ўліць смятану ў суп і добра размяшаць.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 169 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar