Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БАЛКАНСКАЯ РЫБНАЯ ЧОРБА

    Адсякаем галаву, праводзім нажом уздоўж хрыбетніка і здымаем паляндвіцу. Калі трапіліся косткі - зразаем, пакідаем толькі бескасцёвую частку. Шмаццё адпраўляем у рондальчык. Здымаем пену і закладваем зялёную частку цыбулі-парэі, сцеблы любісты, моркву, чылі. І пакідаем кіпець на малым агні. А самі разводзім агонь і абсмажваем цыбулю. Следам ідзе морква. Потым дробнапарэзаную салерау, салодкія і горкія перцы. Смажым да мяккасці. Чарга памідораў. Разам з імі ножкі ад усякай рознай зеляніны і палову ўсяго часныку. Памідораў колькі на фотцы, плюс яшчэ дадаць, даём памлець ў вылучыўшымся соку. Зараз заліваем рыбным булёнам. Солім. Накрываем вечкам і варым хвілін 15-20. Дабаўляем паляндвіцу. Хвілін праз 5-7 гатова. Здымаем з агню і засыпаем пакінутую зеляніну і часнык. Даём настаяцца і ўжываем.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (09.07.2014)
    Праглядаў: 176 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar