-сыр плаўлены(ці смятанкавы тлусты) - 150 г
-сыр(расійскі) - 150 г
-каўбаскі (можна паляўнічыя баварскія) - 200 г
-піва цёмнае - 1 бут.
-чылі (можна - 2 пепероні) - 1 шт
-алей
-цыбуля рэпчатая- 1 шт
Рэжам цыбулю на аднолькавыя кубікі. Зараз рэжам каўбаскі. Разаграваем у рондалі алей і падаграваем яго. Абсмажваем цыбулю. Рэжам абодва віда сыра. Калі цыбуля прыняла прыгожы залацісты колер, дадаем каўбаскі і рыхтуем яшчэ 5 хвілін. Дарэчы, калі ёсць, скажам, рэбры вэнджаныя, грудзінка, падчарэвак, то з задавальненнем можна пусціць у справу. Калі ўсё абсмажылася, заліваем піва. Чакаем пакуль закіпіць і рыхтуем 5 хвілін. Гатова. Разліваем па талерках і атрымліваем асалоду ад смачнай ежы на свежым паветры.
|