Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БАВАРСКІ ПІЎНЫ СУП ПРЫХАПКАМ

    -сыр плаўлены(ці смятанкавы тлусты) - 150 г

    -сыр(расійскі) - 150 г

    -каўбаскі (можна паляўнічыя баварскія) - 200 г

    -піва цёмнае - 1 бут.

    -чылі (можна - 2 пепероні) - 1 шт

    -алей

    -цыбуля рэпчатая- 1 шт

     

    Рэжам цыбулю на аднолькавыя кубікі. Зараз рэжам каўбаскі. Разаграваем у рондалі алей і падаграваем яго. Абсмажваем цыбулю. Рэжам абодва віда сыра. Калі цыбуля прыняла прыгожы залацісты колер, дадаем каўбаскі і рыхтуем яшчэ 5 хвілін. Дарэчы, калі ёсць, скажам, рэбры вэнджаныя, грудзінка, падчарэвак, то з задавальненнем можна пусціць у справу. Калі ўсё абсмажылася, заліваем піва. Чакаем пакуль закіпіць і рыхтуем 5 хвілін. Гатова. Разліваем па талерках і атрымліваем асалоду ад смачнай ежы на свежым паветры.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (14.07.2014)
    Праглядаў: 236 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar