- свініна - 500г
- свежая капуста - 1/2 качана
- бульба - 4-5 шт.
- бурак - 2-3 шт.
- кабачок - 1 шт. сярэдняга памеру
- фасоль - 100г
- памідоры - 1 шт.
- кіслыя яблыкі - 2 шт.
- памідоры - 4- шт.
- смятана - 1/2 шклянкі
- масла сметанкавае - 100 г
- корань пятрушкі - 1 шт.
- морква - 1 шт.
- цыбуля рэпчатая - 1 цыбуліна
- перац,
-лаўровы ліст,
-соль - па густу
Зварыць мясны булён, гатовае мяса нарэзаць порцыямі, булён працадзіць. Нарэзаны саломкай бурак патушыць з памідорамі (можна замяніць таматавай пастай). Пятрушку, моркву і цыбулю абсмажыць у сметанкавым масле. Кабачкі нарэзаць кубікамі і таксама абсмажыць. Асобна зварыць фасоль. У кіпячы булён пакласці нарэзаныя саломкай капусту, бульбу і варыць 15-20 хвілін. Затым дадаць фасоль з адварам, абсмажаныя кабачкі, тушаны бурак, пасераваныя карэнні і цыбулю, кіслыя яблыкі і свежыя памідоры, духмяны перац, лаўровы ліст і давесці да гатовасці. Пры падачы на стол у талерку пакласці кавалак мяса, смятану, пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі.
|