Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ ЧАРНІГАЎСКІ

    - свініна - 500г

    - свежая капуста - 1/2 качана

    - бульба - 4-5 шт.

    - бурак - 2-3 шт.

    - кабачок - 1 шт. сярэдняга памеру

    - фасоль - 100г

    - памідоры - 1 шт.

    - кіслыя яблыкі - 2 шт.

    - памідоры - 4- шт.

    - смятана - 1/2 шклянкі

    - масла сметанкавае - 100 г

    - корань пятрушкі - 1 шт.

    - морква - 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1 цыбуліна

    - перац,

    -лаўровы ліст,

    -соль - па густу

     

    Зварыць мясны булён, гатовае мяса нарэзаць порцыямі, булён працадзіць. Нарэзаны саломкай бурак патушыць з памідорамі (можна замяніць таматавай пастай). Пятрушку, моркву і цыбулю абсмажыць у сметанкавым масле. Кабачкі нарэзаць кубікамі і таксама абсмажыць. Асобна зварыць фасоль. У кіпячы булён пакласці нарэзаныя саломкай капусту, бульбу і варыць 15-20 хвілін. Затым дадаць фасоль з адварам, абсмажаныя кабачкі, тушаны бурак, пасераваныя карэнні і цыбулю, кіслыя яблыкі і свежыя памідоры, духмяны перац, лаўровы ліст і давесці да гатовасці. Пры падачы на стол у талерку пакласці кавалак мяса, смятану, пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай пятрушкі.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (18.07.2014)
    Праглядаў: 162 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar