Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ "ГУЛЬТАЯВАТЫ"

    -100 г зеляніны зоркаўкі,

    -100 г бурачнага бацвіння (мангольда),

    -6-7 бульбін,

    -1 морква,

    -1 галоўка цыбулі,

    -700 мл булёна ці вады,

    -20 г кораня пятрушкі,

    -60 г кансерваванай фасолі,

    -2 свежых тамата (ці 2 ст л таматавай пасты),

    -2-3 зубчыка часныку,

    -соль,

    -цукар,

    -воцат,

    -лаўровы ліст,

    -перац гарошак,

    -смятана,

    -зеляніна кропу,

    - зеляніна пятрушкі.

     

    У кіпячы булён ці ваду пакласці рэзаную кавалачкамі бульбу і варыць да паўгатовасці, пасля чаго дадаць пасераваныя ў масле моркву, цыбулю і корань пятрушкі, кансерваваную фасоль.

    Свежыя таматы апарыць кіпенем, ачысціць ад скуркі, пасекчы, дадаць у боршч разам з дробна пасечанай травой зоркаўкі і бацвіннем. Пасаліць па густу, дадаць цукар, воцат і заправы, здробнены часнык.

    Рондаль шчыльна зачыніць вечкам, прыбраць агонь, даць настаяцца 10 хвілін. Перад падачай заправіць смятанай і зелянінай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 326 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar