Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ КІЕЎСКІ З ЯБЛЫКАМІ З ЯЛАВІЧЫНАЙ

    -ялавічына - 400 г,

    -ялавічная грудзінка - 100 г,

    -бурак - 2 шт,

    -капуста - 300 г,

    -бульба - 250 г,

    -фасоль - 40 г,

    -морква - 1 шт,

    -яблыкі - 2 шт,

    -тамат-пюрэ - 2 ст. л,

    -шпік - 20 г,

    -свіное топленае сала - 20 г,

    -цыбуля - 1-2 шт,

    -бурачны квас - 2 шклянкі,

    -цукровы пясок - 1 ст. л,

    -смятана - 50 г,

    -зеляніна.

     

    Ялавічыну заліць бурачным квасам, вадой і варыць на ўмераным агні. За 30-40 хвілін да гатовасці пакласці моркву, пятрушку і рэпчатую цыбулю. Бурак, нарэзаны саломкай, тушыць з дробна насечанай баранінай і таматам-пюрэ. У кіпячы булён пакласці нашаткаваную капусту, нарэзаную кубікамі бульбу і варыць да паўгатовасці. Дадаць звараную фасоль, пасераваныя карэнні і рэпчатую цыбулю, бурак, тушаны з баранінай, квас, цукар, шпік, тоўчаны з сырой рэпчатай цыбуляй і зелянінай пятрушкі, нарэзаныя яблыкі, перац духмяны і варыць да гатовасці. У канцы варэння дадаць лаўровы ліст. Пры падачы заправіць боршч смятанай і пасыпаць зелянінай

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (18.07.2014)
    Праглядаў: 193 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar