Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ ЛЕТНІ З МАКРЫЦАЙ

    -50 г свежай травы макрыцы,

    -50 г бурачнага бацвіння,

    -25 г фасолі,

    -15 г рэпчатай цыбулі,

    -8 г морквы,

    -8 г пятрушкі,

    -50 г свежых памідораў,

    -8 г тлушчу, -

    3 г цукру,

    -3 г 3-адсоткавага воцату,

    -10 г смятаны,

    -350 г булёна ці вады.

     

    Моркву і цыбулю наразаюць лустачкамі, лісце бацвіння разразаюць на часткі. Фасоль папярэдне адварваюць, моркву і цыбулю пасеруюць.

    У кіпячы булён ці ваду закладваюць пасераваныя моркву і цыбулю, бацвінне бурака і вараць да гатовасці.

    3а 5 хвілін да канчатка варкі дадаюць нарэзаныя долькамі памідоры, шаткаваную зеляніну макрыцы, адвараную фасоль, соль, спецыі, воцат, цукар . Пры падачы да стала кладуць смятану.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 317 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar