Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ ПА-ХМЯЛЬНІЦКУ

    -свініна - 50 г,

    -косткі - 50 г,

    -бурак - 60 г,

    -капуста - 75 г,

    -бульба - 100 г,

    -корань пятрушкі - 10 г,

    -морква - 20 г,

    -цыбуля рэпчатая - 15 г,

    -тамат-пюрэ - 15 г,

    -мука - 5 г,

    -тлушч свіны - 10 г,

    -цукар - 5 г,

    -квас бурачны - 75 г,

    -смятана - 10 г,

    -воцат 3%-вы - 5 г,

    -перац чорны горкі,

    -лаўровы ліст,

    -соль.

     

    Бурак адварыць у падкісленай вадзе да паўгатовасці, нарэзаць саломкай, дадаць соль, воцат, тлушч, цукар і тушыць да гатовасці. Цыбулю, нарэзаную паўколамі, і карэнні, нарэзаныя саломкай, спасераваць з тлушчам і таматам-пюрэ.

    Пакласці ў булён нарэзаную долькамі бульбу, нашаткаваную капусту і варыць 10-15 хвілін. Затым дадаць бурак, пасераваныя карэнні і цыбулю, нашаткаваны балгарскі перац, пасераваную муку, чорны горкі перац, лаўровы ліст, соль і варыць да гатовасці.

    Гатовы боршч заправіць бурачным квасам і расцёртым з салам часныком. Пры падачы ў боршч пакласці смятану, асобна падаць піражкі з гарохам, палітыя часнычнай падліўкай

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (18.07.2014)
    Праглядаў: 156 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar