Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ СА ШЧАЎЕМ

    - свініна – 500 г

    - рабрынкі – 250 г

    - бурак - 1 шт.

    - бульба - 4-5 шт.

    - морква - 1 шт.

    - корань пятрушкі - 1 шт.

    - цыбуля рэпчатая - 1 цыбуліна

    - цыбуля зялёная - 1 вялікі пучок

    -шчаўе - 1 вялікі пучок

    -шпінат - 1 вялікі пучок

    - мука пшанічная - 1 ст.л.

    - яйка - 2 шт.

    - смятана - па густу

    -цукар - па густу

    -воцат (3%) - па густу

    - тлушч - па густу

    - перац духмяны - па густу

    -ліст лаўровы - па густу

    -зеляніна кропу - па густу,

    -соль - па густу

     

    Рабрынкі прамыць, заліць халоднай вадой і паставіць на агонь. У кіпячы касцяны булён кладуць свініну, вараць яе да гатовасці, вымаюць і наразаюць на порцыі.

    Бурак, нарэзаны саломкай, соляць, апырскваюць воцатам, добра змешваюць і тушаць да гатовасці, дадаючы цукар і булён. Карэнні, цыбулю, нарэзаныя саломкай, злёгку смажаць, і змешваюць з мукой.

    У працэджаны кіпячы булён кладуць бульбу і вараць 10-15 хвілін, затым дадаюць тушаны бурак, кольцы цыбулі і карэнні, перабраныя, прамытыя і дробна нарэзаныя шпінат, шчаўе, перац, лаўровы ліст, соляць па густу і вараць да гатовасці.

    Пры падачы ў талерку кладуць кавалачак мяса, кружочак зваранага ўкрутую яйка, смятану, зеляніну кропу і дробна нарэзаную зялёную цыбулю.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 341 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar