Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ СА ШЧАЎЕМ “РУБІН"

    2 л вады ці мяснога булёна даводзім да кіпення, закладваем 3 бульбіны, парэзаныя кубікамі, падсольваем па густу і варым да гатовасці бульбы.

    Наразаем кубікамі рэпчатую цыбулю, тром на буйнай тарцы моркву, кавалачак кораня пятрушкі і сярэдняга памеру бурак. Калі вы варыце на вадзе, то спасеруйце гэтую гародніну на алеі.

    Калі ж у вас мясны булён, то алей дадаваць не трэба - пратушыце гародніну на сухой патэльні ва ўласным соку. Як толькі гародніна будзе амаль гатовая, апырскайце яе паловай гарбатнай лыжкі цытрынавага соку.

    Калі бульба сварылася, засыпайце пасераваную гародніну і варыце 10 хвілін з моманту паўторнага закіпання. Боршч амаль гатовы. Калі шчаўе свежае, то вялікі пучок старанна прамыйце пад вадой, буйна нарэжце і дадайце ў боршч.

    Калі ў вас замарожанае ці кансерваванае шчаўе, то цалкам досыць 2-3 сталовых лыжак - дадавайце паступова, спрабуючы на кіслату, каб не перакісліць.

    Разам са шчаўем пакладзіце зеляніну. Як толькі боршч зноў закіпіць, выключайце агонь - гатова! Падавайце з вараным яйкам і смятанай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 332 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar