Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ УКРАІНСКІ З МЯСАМ

    -ялавічына або свініна - 400 г

    -вада - 2 літра

    -капуста белакачанная - 200 г

    -бульба - 4 штукі

    -бурак - 1 штука

    -морква - 1 штука

    -корань пятрушкі - 1 штука

    -цыбуля рэпчатая - 1 штука

    -тамат-пюрэ - 2 сталовыя лыжкі

    -перац салодкі - 2 штукі

    -воцат - 1 сталовая лыжка

    -мука - 1 сталовая лыжка

    -зеляніна пятрушкі

    -сала-шпік - 20 грам

    -часнык - 2 долькі

    -перац горкі і духмяны - па 2 гарошыны

    -лаўровы ліст,

    -смятана,

    - соль

     

    Мяса адварыць да гатовасці і выняць. Бурак нарэзаць саломкай, пасаліць, апырскаць воцатам, дадаць тлушч з булёна, тамат-пюрэ і тушыць да гатовасці. Моркву і пятрушку нашаткаваць саломкай, цыбулю нарэзаць долькамі і абсмажыць. Булён працадзіць, давесці да кіпення, пакласці нарэзаную долькамі бульбу, саломкай капусту і варыць каля 15 хвілін. Затым пакласці тушаны бурак, абсмажаную гародніну, нарэзаны перац, пасераваную, разведзеную булёнам муку і кіпяціць хвілін 5. Пасля гэтага заправіць боршч салам, таўчоным з часныком, соллю і спецыямі, давесці да кіпення і настойваць каля паўгадзіны. Пры падачы ў талерку пакласці кавалачак варанага мяса, смятану, здробненую зеляніну. Асабліва смачны боршч з пампушкамі з часныком

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (18.07.2014)
    Праглядаў: 154 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar