Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ ВЯСНОВЫ З ТРЫПУТНІКАМ І ШЧАЎЕМ

    - 2 л вады

    - 5 сярэдніх клубняў бульбы

    - 500 г зеляніны шчаўя

    - 1 сярэдняя морква

    - 1 сярэдні корань пятрушкі

    - 2 невялікія цыбуліны

    - 2 ст. лыжкі алею

    - 3 ст. лыжкі смятаны

    - 3 сярэднія маладыя буракі з бацвіннем

    - 3 курыных яйкі, звараных укрутую

    - 1 ст. лыжка цукровага пяску

    - 1 ст. лыжка здробненай зеляніны кропу ці пятрушкі

    - смятана,

    -соль

    -перац па густу

     

    Моркву, корань пятрушкі, бурак і рэпчатую цыбулю нарэзаць саломкай, скласці ў сатэйнік, дадаць алею, 0,5 шклянкі вады і тушыць на працягу 15-20 хвілін. Шчаўе прамыць, пакласці ў друшляк, абліць кіпенем і нарэзаць.

    У кіпячую ў рондалі ваду пакласці нарэзаную долькамі бульбу, варыць пры слабым кіпенні 10 хвілін, дадаць падрыхтаваныя шчаўе і тушаную гародніну, соль, цукар, давесці да кіпення і зняць з агню.

    У талерку з баршчом пакласці дробна нарэзанае яйка, смятану і пасыпаць зелянінай.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 304 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar