Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ ВЯСНОВЫ ЗЯЛЁНЫ З РЫБАЙ

    - рыба – 200 г

    - бульба – 120 г

    - зеляніна салаты, шчаўя, шпінату – 160 г

    - морква – 30 г

    - корань салеры – 20 г

    - корань пятрушкі – 20 г

    - цыбуля рэпчатая – 40 г

    - масла сметанкавае – 20 г

    - смятана – 40 г

    - бурак – 120 г

    - яйка - 2 шт.

    - цукар – 10 г

    - яйка (жаўток) - 4 шт.

    - зеляніна кропу - па густу

    - соль.

     

    Падрыхтаваную паляндвіцу рыбы (аргентыны, зубана, луфара, макруруса, рыбы-капітана, трэскі) адварыць.

    Маладую моркву, корань пятрушкі і салеры, малады бурак, рэпчатую цыбулю нарэзаць саломкай, скласці ў сатэйнік, дадаць сметанкавае масла, рыбны булён і тушыць на працягу 15-20 хвілін.

    Зялёную салату, шчаўе, шпінат старанна прамыць, пакласці ў друшляк, абліць кіпенем і нарэзаць саломкай.

    У кіпячы рыбны булён пакласці нарэзаную долькамі бульбу, варыць пры слабым кіпенні 10 хвілін, дадаць падрыхтаваную зеляніну, варыць яшчэ 5 хвілін, затым увесці тушаныя гародніну, соль, цукар, давесці да кіпення і зняць з агню.

    Жаўткі ўзбіць са смятанай, уліць у боршч і размяшаць. У талерку з баршчом пакласці адвараную рыбу, дробна нарэзанае зваранае ўкрутую яйка, смятану і пасыпаць здробненым кропам.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 350 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar