Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Першыя стравы

    БОРШЧ З ДЗЯГІЛЕМ ЛЯСНЫМ

    -200 г сцеблаў дзягілю

    -120 г бурака,

    -100 г белакачаннай капусты,

    - 80 г морквы,

    -80 г цыбулі,

    -20 г пятрушкі,

    -60 г таматавай пасты,

    -20 г алею,

    -30 г сталовага воцату,

    -10 г цукру,

    -40 г смятаны,

    -0,8 л вады,

    -соль - па густу,

    -перац - па густу

     

    У кіпячую ваду пакласці нашаткаваную свежую капусту. Бурак нарэзаць габлюшкай, патушыць. Моркву, рэпчатую цыбулю, пятрушку, вычышчаныя сцеблы дзягілю пасераваць у масле з таматавым соусам.

    Усё гэта дадаць да капусты і варыць да гатовасці. Затым заправіць воцатам, пакласці соль, цукар і давесці да кіпення. Перад падачай на стол пакласці смятану.

    Катэгорыя: Першыя стравы | Дабавіў: wawkalaki (05.08.2014)
    Праглядаў: 334 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar