-200 г сцеблаў дзягілю
-120 г бурака,
-100 г белакачаннай капусты,
- 80 г морквы,
-80 г цыбулі,
-20 г пятрушкі,
-60 г таматавай пасты,
-20 г алею,
-30 г сталовага воцату,
-10 г цукру,
-40 г смятаны,
-0,8 л вады,
-соль - па густу,
-перац - па густу
У кіпячую ваду пакласці нашаткаваную свежую капусту. Бурак нарэзаць габлюшкай, патушыць. Моркву, рэпчатую цыбулю, пятрушку, вычышчаныя сцеблы дзягілю пасераваць у масле з таматавым соусам.
Усё гэта дадаць да капусты і варыць да гатовасці. Затым заправіць воцатам, пакласці соль, цукар і давесці да кіпення. Перад падачай на стол пакласці смятану.
|